13.09.23

RoofProof

RoofProof

RoofProof är ett lätt och billigt kondensskyddat underlag. Att välja en prismedveten byggare. När priset är den viktigaste faktorn i köpbeslutet erbjuder RoofProof åtminstone samma egenskaper som även de dyrare underläggen som säljs av många konkurrenter. Stödstrukturen för RoofProof-taket är ett nät vävt av HDPE-tejp. RoofProof-underlaget är belagt med polyetenplast som är resistent mot fukt, solljus och temperaturskillnader.

När det gäller funktionaliteten hos lättare underlag betonas noggrannheten i monteringsarbetet. Upphängningen av underlaget och detaljerna i genomföringarna måste noggrant tas om hand.

Precis som med andra kondensskyddade underlag binder fiberduken på undersidan av RoofProof underlaget kondensfukt till sig själv och förhindrar att den rinner ut i takkonstruktionerna och isoleringen av övervåningen. Fukten som kondenseras i RoofProof-underlaget avdunstar bort från takkonstruktionerna med ventilationen.

Även om RoofProof är ett billigt underlag så innehåller det fortfarande inte kalk som försvagar kvaliteten och livscykeln.

Tillverkad av polypropen (PP) tyg + polyeten (PE). Materialet är återvinningsbart.

Tätningsgaranti: 10 år

Förväntad livslängd: 20 år

Användningskategori: AKV