13.09.23

Ramskydd O modell FOAM

Ramskydd O modell FOAM

Det hållbara och flexibla ramskyddet FOAM är lämpligt för ett brett spektrum av användningar för att skydda strukturer, såsom fönster- och dörrkarmar. Ramskyddet skyddar ramarna på tre sidor mot repor, bucklor, stänk och smuts och undviker därmed onödiga brott och reparationer.

Tack vare den runda strukturen kan den användas för 100 – 180 mm breda ramar. Enkel och snabb att installera direkt på plats. Profilen har en färdig förslits vilket underlättar monteringen.

Håller sig på plats utan tejp, men långtidsskydd kan säkerställas med tejp. Använd svart (PE) polyetentejp som lämpar sig för återvinning som tejp, som du hittar på vår hemsida under tejp – konstruktionstejp.

Längden på ett skydd är 2000 mm och innerdiametern är 114 mm, så det skyddar de mest kritiska områdena från vertikala ramar. Den horisontella ramen på toppen av dörren kan också skyddas med samma produkt genom att skära en bit av lämplig storlek från den.

Kan återanvändas många gånger, då skyddet enkelt kan tas bort efter användning och användas igen vid nästa destination. Lätt att arbeta till lämplig längd med kniv eller sax. Tillverkad av flexibel, slagtålig skummad polyeten (PE-LD).