13.09.23

Anti’con Rankka

Anti’con Rankka

Kondensskyddande underlag Anti’con Rankka är det första och ursprungliga högkvalitativa kondenssäkra underlaget för tegel- och plåttak. Det mycket högkvalitativa underlaget Anti’con Rankka är ett underlag och kondensskydd utvecklat på 80-talet för de krävande förhållanden i Finland. Den mest kända underrocken på marknaden tillverkas helt och hållet i Finland.

Underlaget Anti´con Rankka består av ett femlagers laminat: Ramen är gjord av starkt HDPE-nät. Detta stödnätverk ger produkten mycket god draghållfasthet och överlägsen mekanisk hållbarhet. En separat vattentät polyetenfilm är laminerad på den övre ytan av stödnätet, med en friktionsyta tillagd för att förbättra arbetssäkerheten. En högabsorberande nonwoven med sugfickor är laminerad på undersidan av stödnätet, som under alla förhållanden kan binda fukt som kondenserar på undersidan av underlaget. Det droppar inte och undersidan torkar snabbt när ventilationen fungerar.

På grund av sin hållbarhet, dimensionella stabilitet och tätningsmembran kan Anti’con Rankka installeras även utan att hänga. Anti’con Rankka är kungen av underlägg.

Tillverkad av polypropen (PP) tyg + polyeten (PE). Materialet är återvinningsbart.

Tätningsgaranti: 50 år

Förväntad livscykel: + 50 år

Användningskategori: AKV