13.09.23

Aluma tejp Sitko HVAC

Aluma tejp Sitko HVAC

Aluminiumtejp Sitko HVAC är en värmebeständig specialtejp för tätning av delar som kräver hög täthet och höga temperaturer. Aluminiumtejp lämpar sig för t.ex. för tätning av metallkanaler och isoleringsmaterial i fuktiga och varma utrymmen. Sitko HVAC:s polypropenbaserade (PP) och aluminiumbelagda struktur gör den till en särskilt hållbar specialtejp för tätning av luftkonditionerings-, koppar- och andra rör med eller utan isolering. Aluminiumtejp används också ofta för att tejpa och sammanfoga aluminiumbelagda isoleringsskivor.

Aluminiumtejp Sitko HVAC:s lim är ett högkvalitativt och starkt vidhäftande polyakryllim, som tål höga temperaturer och stora deformationer av strukturer utan att rivas. Tejpen är mycket motståndskraftig mot åldrande, samt olika kemikalier som olja och milda syror.

Aluminiumtejp Sitko HVAC används främst i arbetet av professionella byggare (luftkonditioneringsinstallatörer, rörentreprenörer, etc.), men det är också lämpligt för användning av gör-det-själv-byggare.